Objavljeno: 03.11.2016 u 18:06 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

TRI DECENIJE KASNIJE: Kako danas izgleda Marija iz Žikine dinastije! (FOTO)

Glumica Rialda Kadrić Šebek gostovala je u emisiji “150 minuta“ i to je prvi intervju koji je dala televiziji u posljednjih 30 godina! Lepa Bobina Marija otkrila je nekoliko zanimljivih podataka o filmu “Lude godine“ koji je prerastao u najomiljeniji serijal u Srba. O Gidri, Marku Todoroviću, o Beogradu…

marija

Rialda je pričala sa velikim sentimentom o prvom poljupcu koji se odigrao pred kamerama, ali najšokantniji podatak koji je iznijela vezan je za njene godine u filmu “Lude godine“. Rialda je ispričala gdje su je odvele godine poslije “Žikine dinastije“ i zbog čega je nije bilo u medijima tri decenije.

Prvo je otišla za London, a kasnije je otputovala za Ameriku.

- Imala sam sreću da su mi tada sa RTS-a ponudili da radim nešto lijepo. Da pišem kolumnu o Londonu, i da radim radio emisiju. To mi je pomoglo da podnesem odlazak iz Srbije. Uživala sam u tome. Nakon toga je izbio rat, i ja sam se u svemu tome zadesila kao reporter, izvještač. Tada sam počela da radim honorarno za BBC. Morala sam da platim račune i da se izdržavam – rekla je Rialda.

- Nisam ostala u kontaktu sa Vladimirom Petrovićem, kao ni sa ostalim kolegama iz filma. Čula sam da nažalost neki više nisu sa nama. To su ljudi koji su mi poklonili svoje vrijeme, i naučili me o životu – rekla je ona.

marija-sada

Rialda Kadrić otkrila je da se prvi put u životu poljubila na filmu, i to kada je imala trinaest godina.

- Pitanje je ko su Boba i Marija danas. Da li oni postoje i da li je njihova ljubav danas zabranjena i zašto. Mi smo tada živjeli u jednom besklasnom društvu, a danas je to drugačije. Ja sam glumila da sam zrelija jer sam se našla u jednom svijetu odraslih. Tu je bio moj pokušaj kako da izađem sa svim tim i da se ta strepnja ne vidi. Mene je film otkrio za moje vršnjake koji su govorili: “To je jedna dobra, popularna ženska“. Imala sam trinaest godina kada sam glumila. Nekako sam izašla na kraj sa tim. Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. To mi je bio prvi pravi poljubac.

Izvor: Pulsonline.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: