Objavljeno: 13.05.2016 u 16:56 | Showtime | Komentara:

TOTALNI PREOKRET: Jelena Karleuša otkrila istinu o skandalu sa Dunjom Popović u Zvezdama Granda!

Vijest da je Zvezda Granda Dunja Popović napustila popularno muzičko takmičenje, koje gledaoci u BiH gledaju putem OBN TV izazvala je ogromnu pažnju. Gotovo svi srpski mediji su prenijeli kako je Dunja napustila scenu nakon komentara Marije Šerifović. Navodno je Šerifovićeva njoj i njenoj koleginici rekla kako ne valjaju k***u. Ipak, izgleda kako je istina potpuno drugačija, a sve to je na Facebooku objelodanila Jelena Karleuša.

dunja-jelena-marija

U cjelosti prenosimo saopštenje Jelene Karleuše:

jelena-status

- “Povodom medijske hajke na Mariju Šerifović:

Vidim da se digla nekakva šatro frka zbog komentarisanja nekih takmičara u “Zvezdama Granda“, od strane Marije Šerifović.

Istina je sljedeća – nije Marija Šerifović nekoj takmičarki rekla “OVO K***U NE VALJA“, već JA! Moj komentar se nije odnosio na jednu već na dvije takmičarke koje su stajale ispred nas!

I stvarno – ONE K***U NISU VALJALE.

To što se jedna od njih naljutila i napustila scenu, to je njen problem. Ako ćemo iskreno, otišla je ona kojoj smo najviše gledali kroz prste i koju smo iz kruga u krug puštali samo zbog ličnih simpatija, čime smo se možda ogriješili o neke kandidate koji su mnogo bolje pjevali od dotične ali su eto, bili manje atraktivni. Prema tome, SJAŠITE SA MARIJE ŠERIFOVIĆ, rečenica OVO K***U NE VALJA je moja, ne njena, i taj dio će biti izbačen iz emitovanja da se ovaj divni narod ne bi šokirao kad čuje riječ K***C, koju inače nikad nije čuo“, objavila je JK

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: