Objavljeno: 24.04.2016 u 9:35 | Showtime | Komentara:

Takmičarka u Zvezdama Granda odigrala prevrući ples: Svukla je suknju sa sebe, Snežana Đurišić se krstila!

Vrhunska zabava je i ove subote bila uz Zvezde Granda na OBN TV. Kristina Jovanović učestvovala je u duelu u trećem krugu “Zvezda Granda“ sa Milanom Stevanov. Prva takmičarka predstavila se pjesmama “Sto prvi“ Marije Šerifović i “Ko ti to baje“ Jelene Karleuše, dok je druga kandidatkinja odabrala numere “Zavoleh te ludo“ Nene Đurović i “Što je moje to je samo moje“ Ane Bekute.

zg-vruci-ples-1

Kristina Jovanović izazvala je oduševljenje kod Jelene Karleuše kad je za njenu pjesmu spremila i plesnu tačku, na koju se Snežana Đurišić krstila. Nakon sjajnih nastupa djevojke su dobile po 6 glasova žirija pa je uslijedilo nadpjevavanje.

“Djevojke bacile ste nas u nesvijest. Kristina nismo očekivali da ćeš tako dobro Cecu da otpjevaš. – Ja ću da se srušim kad je stajling u pitanju i treba da se obučeš što prije“, našalio se Šaban i nastavio da komentariše Milanu: “Mnogo lijepo pjevaš narodnjake, a i u baražu si bila maestralna.“

Jelena Karleuša je rekla da je Milana bila stabilnija u obje pjesme, ali je Kristina u baražu otpjevala odlično.

“Kristina ti si cijeli paket i moj si favorit. Milana, ti ozbiljno dobro pjevaš, ali nisi “moja šolja čaja“, rekla je Karleuša. Viki Miljković je prognozirala da će Kristina biti velika zvijezda jer je vrlo hrabra i smjela na sceni i jako dobro pjeva.

“Tako se pjeva u Nišu“, našalila se Viki, a Milani poručila da je odličan narodnjak. Ana Bekuta je poručila Kristini da je “Igrala kao Karly, a pjeva upola kao Marija, dok je Milani poručila da je sve divno otpjevala“. Pogledajte i ostale komenare žirija i konačnu odluku.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: