Objavljeno: 23.10.2016 u 12:58 | Music, Showtime | Komentara:

Takmičar rasplakao Draganu Mirković pjesmom “Raširi ruke majko stara“!

Ivan Nika, deseti takmičar sinoć u “Pinkovim zvezdama“, predstavio se pjesmom Šabana Šaulića “Bojana“. On dolazi iz Smedereva i ima dvadeset i dvije godine. I ovoga puta samo Aleksandra Radović nije dala svoj glas. Pošto je ovo pjesma kralja narodne muzike, on je prvi dao svoj komentar.

– Ti si ovu pjesmu otpjevao kao ja. Samo je boja glasa drugačija. Ja bih te savjetovao samo da više otvaraš usta – kazao je Šaban.

– Zaboravio si nešto da mu kažeš. Da probuši kašiku! Kakva je ovo diskriminacija žena? Prethodnoj takmičarki si zamjerio kilograme, a njemu nećeš – oštra je bila Zorica.

– Muškarci i mogu da imaju malo. Žene moraju da budu krhke i nježne – branio je Šaban takmičara.

Druga pjesma kojom se predstavio Ivan bila je “Raširi ruke majko stara“. Prije nego što je počeo da pjeva, Dara Bubamara je skinula svoj sako, a Zorica je zamolila da se obuče da bi dečko mogao da pjeva, aludirajujući na njen veliki dekolte. Nakon toga, Bubamara se prekrila istim sakoom. Kada je Ivan završio sa interpretacijom, Dragana je bila u suzama.

– Emocije – rekla je Dragana nakon čega je publika započela dug aplauz – Volim ovu Zoričinu pjesmu, a ti si to sjajno donio i proradile su emocije.

– Kada sam vidjela Draganu i ja sam se rastužila. Dobro je otpjevao pjesmu, pa sam se našalila da sam ja uticala na to da on ovako dobro otpjeva ovu pjesmu – kazala je Dara.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: