Objavljeno: 16.10.2013 u 16:38 | Showtime, TV | Komentara:

Starleta “ORO” dobila konkurenciju (VIDEO)

ana-ric-konkurencija-oro

Silikonska plavuša raskošnih oblina Ana Rič, mogla bi da pomuti slavu sada već čuvene “Oro devojke” Milice Mimi Živanović, kojoj je učešće u emisji “VIP 24″ donijelo naslovne strane domaćih tabloida, prenosi Blic.

Ana će se pojaviti u večerašnjem izdanju ove emisije u kojoj će pokazati svoje adute i pokušati da zasjeni starletu Mimi.

Gledaoci će u emisji moći da vide kako se starleta bori sa nabrajanjem slova abecede, u kom je odustala već kod slova “g”, ali i koliko ozbiljan matematički problem može biti množenje. Ona će posebno za svoje fanove objasniti i zašto plavuše nose crni veš.

Podsjećamo, Milica Živanović Mimi postala je internet senzacija nakon nastupa u pomenutoj emisiji, a u javnosti je prepoznatljiva kao “Oro devojka”.

Izvor: Trojka.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: