Objavljeno: 11.06.2016 u 12:14 | Showtime | Komentara:

SRPSKI PJEVAČ POGINUO DAN PRIJE KĆERKINOG ROĐENDANA: Tuga na estradi!

Danas (11. juni) se navršava pet godina od saobraćajne nesreće na Ostružničkom mostu, kada je život tragično izgubio pjevač Darko Radovanović. Pjevač je za sobom ostavio suprugu Maju i kćerkicu Laru, koja sutra puni osam godina.

sudar-pjevac-1

Maja je, kako pričaju Darkovi roditelji, dugo prikrivala tragediju od nasljednice. Tek ju je pretprošle godine odvela na očev grob.

Lara je tada majci rekla:

– Sve sam ja to znala, mama, ali sam imala sreće. Moglo je da se desi da i ti budeš s njim u kolima, i šta bih ja sad radila.

Darkova majka Stana dodaje:

– Teško nam je. Liježemo s tugom i ustajemo s tugom. Da nemamo unučiće, umrli bismo. Samo za njih živimo.

Kompozitor i tekstopisac Bane Opačić ostavio je dirljivu poruku posvećenu preminulom prijatelju.

“Neko je veče nekog juna neke godine. Telefon zvoni u 8 i 5. Ostavljam da odzvoni jer čujemo se svaki dan, nazvaću te za 15 minuta samo da nešto završim. Zovem ali se ne javljaš. Više nikada nisi. Nisam dugo izbrisao tvoj broj iz svog telefona jer to mi je izgledalo kao da treba da te pustim da odeš a nisam bio spreman. Na kraju te nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to. Ne nisam nikada ni pustio, samo sam nastavio dalje bez jednog dela sebe i to je to. Ne pamtim datume, drugi me podsjete na njih. Datumi su mi kao neka opomena i obavezaij, a ljudi koji su tvoji nemaju vreme dolaska u tvoj život ni vrijeme odlaska iz njega. Nisam neko ko se sjeća puno stvari valjda zato što nisam neko ko rijetke stvari zaboravlja. Imali smo naše vrijeme dobri moj i da je do mene još ne bi prestalo. Al’ nije do mene”, napisao je Opačić na Instagramu.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: