Objavljeno: 08.12.2014 u 12:10 | Music, Showtime | Komentara:

SJEĆATE LI SE ILME KARAHMET? Ona je odjednom odrasla. Pogledajte kako sada izgleda!

Kada se prošle godine pojavila na takmičenju “X Faktor”, mlada Ilma Karahmet iz Kiseljaka, svojim prodornim glasom i šarmom, i publiku i žiri ostavila je bez daha.

ilma-karahmet-01

U samoj završnici takmičenja Ilma je izbačena, što je izazvalo brojne negativne komentare u medijima. Iako mladoj Ilmi nije bilo drago što je iz takmičenja eliminisana zbog svojih godina, ona je nastavila sa svojim uobičajenim aktivnostima.

Poput prave muzičke zvijezde, Ilma je izgleda shvatila, da i pored anđeoskog glasa, neophodna je i lijepa spoljašnjost. Pogledajte kroz kakve transformacije je prošla ova četrnaestogodišnjakinja i koliko se promijenila za samo osam mjeseci, koliko je prošlo od finala “X Faktora”.

Izvor: scandal.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: