Objavljeno: 07.08.2016 u 7:41 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Sestra Ksenije Pajčin izrasla u pravu ljepoticu: Mnogi mi kažu da ličim na nju…

Mia Pajčin, sestra pokojne Ksenije Pajčin, koju je prije šest godine ubio maneken Filip Kapisoda, a zatim izvršio samoubistvo, izrasla je u pravu ljepoticu. Mia Pajčin, koja studira Fakultet političkih nauka, snimala je muzičke spotove, a voljela bi i da se bavi modom.

Mia ne krije da i dalje tuguje za sestrom. Na dan godišnjice Ksenijine smrti, 16. marta, na Fejsbuk je postavila status: “Zauvijek je malo reći. Znam da si sa mnom!”, napisala je uz fotografiju svoje nastradale sestre.

“Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plijenila je dobrotom i ljepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pjesme i gledam spotove”, rekla je jednom prilikom Ksenijina sestra po ocu.

Izvor: svet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: