Objavljeno: 08.07.2016 u 19:59 | Music, Showtime | Komentara:

SAŠA POPOVIĆ PRESJEKAO: Ako je problem Srebrenica, finale Zvezda Granda biće u Beogradu!

Direktor Grand produkcije Saša Popović objavio je da će finale muzičkog takmičenja Zvezda Granda biti održano 13. jula u sarajevskoj dvorani Zetra, a u glavnom gradu Bosne i Hercegovine osvanuo je plakat kojim se negoduje zbog termina finala.

sasa

Takmičenje “Zvezde Granda“ je veoma popularan u regionu, a pogotovo u Bosni, ali je pojedincima zasmetalo to što se finale održava dva dana poslije obilježavanja 21. godišnjice stradana muslimana u Srebrenici.

Saša Popović je rekao da je prvobitni datum finala trebalo biti 2. juli, ali je pomjeren zbog ramazana.

“Pošto sam obećao da će finale “Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, onda sam pomjerio datum za kasnije. Nisam htio da bude 9. juli, jer je dva dana prije obilježavanja godišnjice Srebrenice. Ali, pošto je cijela “Grand“ ekipa od 15. jula na godišnjem odmoru, jedini dan koji je to moglo da se uradi u Sarajevu je 13. juli. Željeli smo da prođe obilježavanje Srebrenice i ramazan pa da odradimo finale ili da ga radimo u Beogradu“, rekao je Popović i dodaje da mu nije jasno zbog čega je nastao problem.

“Pitao sam ljude u Sarajevu, organizatore, producenta Faruka Drinu i ljude sa OBN televizije da li je uredu taj datum i svi su rekli da jeste. Ako je problem taj 13. juli, onda neće ni biti u Sarajevu, finale će biti održano u Beogradu“, pojašnjava Popović.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: