Objavljeno: 21.09.2013 u 20:50 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Raquel Welch: I u 73. godini najraskošnije tijelo pješčanog sata

Gotovo pet desetljeća je prošlo otkako je Raquel Welch izlaskom iz mora u bikiniju, prizorom koji se ušao u filmske anale, očarala svijet. Legendarna glumica i dan danas u 73. godini života oduševljava svojim izgledom, figuru pješčanog sata ističe uskim krojevima i naglašava leopard printom bacajući pri tomu sjenu na trostruko mlađe kolegice.

Raquel Welch (Foto: AFP)

Raquel Welch (Foto: AFP)

Pripreme za dodjelu televizijskih Oscara u punom su jeku, zvijezde će svoje snage odmjeriti na crvenom tepihu s kojeg se s nestrpljenjem očekuju glamurozna izdanja.

Jedno spektakularno kojemu će biti teško konkurirati neće biti dio središnje dodjele Emmy nagrada, jer glumica koja i dan danas oduševljava svojim izgledom nije više dio poslova s velikih ni malih ekrana.

Legendarna Raquel Welch na zabavi Variety & Women In Film Pre-Emmy Event pojavila se kao gošća i svojim izgledom zasjenila i do trostruko mlađe kolegice.

Tijelo figure pješčanog sata koje je obilježilo  male ekrane 80-ih godina kada je Raquel brojne žene poticala na tjelovježbu, danas ova super baka još uvijek ističe s ponosom. Tako se i u 73. godini života ne libi uvući u pripijene krojeve kao što je bio slučaj s haljinom leopard printa u kojoj je obilježila holivudsku večer.

Izvor: Dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: