Objavljeno: 25.10.2016 u 17:17 | Showtime | Komentara:

RADA PROGOVORILA O TRUDNOĆI: Otkrila da li će ona i Haris postati roditelji!

Rada Manojlović uživa u svojoj emotivnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, a sedma sila nedavno je počela da nagađa da je pjevačica u drugom stanju. Oni su govorili o ovome, ali navode nisu željeli ni da priznaju ni da demanyuju.

rad-haris

“Ne smeta nam kada se kroji neka naša životna priča. Kada pročitate da su u pitanju izjave naših roditelja, to nije istina i to nam pomalo smeta. Ostalo ne“, kaže Rada.

Haris je priznao da se u početku bunio i da su mu naslovnice smetale, ali da je kasnije shvatio da je to u opisu njegovog posla, te je prihvatio i sada više nema problem s tim.

“Mi razumijemo novinarsku koru hleba i znamo da samo intrigantne stvari privlače čitaoce, tako da opršatamo sve naslove ako nam je što veća i što ljepša slika“, rekla je Rada kroz smijeh u emisiji “Premijera“.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: