Objavljeno: 05.07.2016 u 12:32 | Showtime, TV | Komentara:

Potvrđena tužna vijest: Zvijezda serije “Andrija i Anđelka“, popularna glumica…

Glumačka zvijezda iz popularne serije “Andrija i Anđelka“, simpatična Anđelka Prpić, nije olako prihvatila okončanje snimanja poslije dvije sezone druženja sa kolegom Andrijom Miloševićem i uspješnog prikazivanja serije u čitavom regionu, pa je završila – narušenog zdravlja.

andrija-andjelka

Iako su “Andrija i Anđelka” svakodnevno okupljali gledoce ispred malih ekrana, na veliku žalost fanova, kraj snimanja je ipak došao, i to iznenada, a glumica je tokom gostovanja na TV Prva prokomentarisala rastanak sa ekipom.

– Ne bih voljela da zvuči bajkovito sve u vezi “Andrije i Anđelke”, ali zaista jeste. Bilo nam je divno. Ne da sam bila sentimentalna, nego sam valjda od tuge i umora pala u krevet i završila na injekcijama i antibioticima – ispričala je Anđelka u emisiji “150 minuta”.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: