Objavljeno: 08.04.2016 u 8:19 | Showtime | Komentara:

POTRESNO: Poznatoj glumici ostalo još samo nekoliko mjeseci života!

Poznata glumica Liza Minnelli prolazi kroz veoma težak period. Ona se suočava sa zdravstvenim problemima koji nisu ni malo naivni, a kako otkrivaju njeni prijatelji, njen život je u opasnosti. Liza se godinama bori sa zdravstvenim problemima i zavisnošću od droga i alkohola. Iako se činilo da će dati sve od sebe da se promijeni, to ipak nije urodilo plodom.

liza-m

Ona nikako nije uspjela da stane na put svojoj zavisnosti, a u jednom intervjuu dala je potresnu izjavu za sve svoje fanove.

- Dragi moji, hvala vam za sve što ste mi dali i učinili. Bez vas ne bih bila to što jesam. Želim da vam kažem da vas nikada neću zaboraviti – glasi Lizina poruka.

Svjetski mediji prenose da je ona u izuzetno lošem stanju, kao i u finansijskim problemima, a da je malo vjerovatno da će se nešto promijeniti na bolje.

Izvor: Opera17.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: