Objavljeno: 11.02.2017 u 12:27 | Showtime | Komentara:

POPOVIĆ IZGUBIO ŽIVCE, MIJENJA ŽIRI ZVEZDA GRANDA: Pogledajte ko odlazi, a ko dolazi!

Poslije pet godina pauze, Stojanka Stoja Novaković se vraća u jato Saše Popovića kao članica žirija “Zvezda Granda“. Bela Ciganka (kako je nazivaju zbog istoimenog hita), napustila je najveću izdavačku kuću još 2012. nezadovoljna time što su u prvom planu bile mlade zvijezde “Granda“. U međuvremenu, situacija se promijenila, a Kurir piše da će je direktor “Granda“ Saša Popvić ponovo angažovati, ali ovog puta kao članicu žirija popularnog takmičenja.

grand-foto

- Stoja se začudila kada ju je Saša pitao da li pristaje da bude u žiriju “Zvezda Granda“. Nije očekivala takav poziv, ali joj se svidjela ideja da se oproba u toj ulozi. Problem je što ona ima dosta zakazanih nastupa i radnim danima, pa ne može da se uklopi sa snimanjima, koja traju do kasno uveče. Zbog toga joj je Popović predložio da za sada snimi nekoliko emisija, a da će kasnije pregovarati o stalnom angažmanu – kaže izvor Kurira.

Prema njegovim riječima, ni Stoja ni Saša nisu pominjali na čije će mjesto pjevačica doći u žiriju, ali se pretpostavlja da će za početak zamijeniti Lukasa, koji će imati dosta obaveza sa turnejom i velikim beogradskim koncertom.

- Tih nekoliko epizoda, Stoja će vjerovatno snimiti umjesto Ace. On kreće na turneju po Balkanu i sigurno neće moći da snimi neke emisije. Budući da Popović nju želi za stalnog člana od sljedeće sezone, pretpostavljam da planira nekome iz sadašnje postave da se zahvali na saradnji – dodaje ovaj izvor.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: