Objavljeno: 31.01.2015 u 19:29 | Music, Showtime | Komentara:

Pogledajte kako izgleda starija sestra Severine Vučković!

O najpoznatijoj hrvatskoj zvijezdi, Severini Vučković, manje – više sve se zna. Otvaranjem profila na svim poznatijim društvenim mrežama još nam je postalo lakše da saznamo svaki detalj iz njenog života.

S druge strane o porodici popularne pjevačice, ne zna se mnogo. Severina je rođena u radničkoj porodici, i ima dvije starije sestre. Jedna od njih, Marijana Vučković – Popović, već dugo živi i radi u Beogradu.

Prije četiri godine Marijana (iliti Mara, kako je porodica zove) našla se u žiži medijskog interesovanja u Hrvatskoj, zbog spornog zemljišta u Splitu, oko kog je “vodila bitku” sa čuvenim hrvatskim fudbalerom, Igorom Štimcem.

Marijana je diplomirani novinar, udata je i jako je vezana za Aleksandra, Severininog sina. Seve je često posjećuje, a svaki boravak u srpskoj prijestonici koristi da provede što više vremena sa njom.

severina_marijana

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: