Objavljeno: 18.03.2016 u 21:31 | Showtime | Komentara:

POČIVAJ U MIRU: Na turneji u Floridi preminuo poznati pjevač!

Na turneji u Floridi preminuo poznati pjevač. Vijest o smrti potvrdio je i njegov menadžer, a pjevač je preminuo u bolnidi od srčanog udara.

frank-sinatra-mladji

Frenk Sinatra Mlađi, sin legendarnog pjevača Frenka Sinatre, preminuo je u u 72 godini na turneji u Floridi. Njegov menadžer je potvrdio da je Frenk Sinatra Mlađi umro u bolnici na Floridi, gdje se nalazio na turneji “Sinatra Sings Sinatra“. Njegova sestra Nensi Sinatra napisala je na Fejsbuku da je njen brat preminuo od srčanog udara.

“Spavaj mirno“, napisala je.

Frenk je pratio svoga oca na turnejama od svoje 19 godine, a 1963. je kidnapovan i dva dana poslije njegov otac je dvojici otmičara platio 240.000 dolara kako bi ga oslobodili. Dan poslije jedan od otmičara je bratu priznao šta je uradio i on je pozvao FBI. Nedugo potom su uhapšeni. Na suđenju su se branili da su u stvari učestvovali u kampanji koja bi Frenku Sinatri Mlađem donijela publicitet. Budući da nije bilo dovoljno dokaza za to, otmičari su osuđeni.

Njegov otac Frenk Sinatra umro je 1998. godine takođe od srčanog udara.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: