Objavljeno: 05.11.2013 u 21:32 | Showtime | Komentara:

Ovo je najljepši transseksualac na svijetu

Marsela Ojo (18) je proglašen za najljepšeg transseksualca na takmičenju “Mis internacionalna kraljica 2013″ i pored krune je dobio novčanu nagradu i plaćenu operaciju, tako da će zahvaljujući ženskoj ljepoti uskoro zaista postati žena.

Marsela-Ohajo-najljepsi-transeksualac

Foto: AP/Tanjug

Takmičenje “Mis internacionalna kraljica” ove godine je održano na Tajlandu, a namijenjeno je transseksualcima. Nagrade za najlepšeg su kruna, 20.000 dolara i hirurška operacija promjene pola u renomiranoj klinici u Bangkoku.

Marsela Ojo (18) iz Brazila bio je najljepši na svijetu od 25 učesnika koji su došli iz 17 zemalja širom svijeta. Ova međunarodna manifestacija organizovana je prvi put 2004. u cilju promovisanja prava transseksualaca.

Mjesto prve pratilje zauzeo je Amerikanac, dok je Tajlanđalinu pripala titula druge pratilje. Po riječima žirija, ljepota jeste bila prvi kriterijum, ali na konačni izbor uticala je inteligencija i pogled na svijet.

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: