Objavljeno: 11.10.2015 u 9:26 | Showtime, TV | Komentara:

OVAKO NEŠTO SE JOŠ NIJE DOGODILO: Bosanac u Zvezdama Granda pjesmom “Otac” rasplakao Šaulića i Karleušu!

Treću emisiju Zvezda Granda začinio je nevjerovatni Elvin Čavkić iz Bihaća, koji je otpjevao pjesmu „Otac“ i rasplakao Šabana i Karleušu. On je izvođenjem čuvene numere Bekija Bekića pogodio kralja narodne muzike, a onda rasplakao i sve u studiju. Nakon pjesme „Hladno je, ugrij me“ Elvin je osvojio 6 „DA“ i plasirao direktno u drugi krug takmičenja.

„Moje simpatije si pokupio izborom prve pjesme. Čuo si sladak triler, čak si i našeg Šabana doveo do suza.“, rekao mu je Adil. Jelena Karleuša pokušavala je da dođe do daha i poručila Šabanu: „ Kad neko plače, i ja plačem, zato Šabane, molim te, prestani“.

Na to se nadovezala Marija: “Pa ljudi moji, ovo je neviđeno, diva plače. Ti si ustvari čovjek.“, dodala je Šerifovićeva, dok je Bekuta rekla da se konačno vidi šta čini muzika, čestitala Elvinu i poručila mu da i ona jedva suzdržava suze, prenosi zvezdegranda.tv.

„Ovo mi se prvi put desilo. Lično me pogodila pjesma. Momče, izabrao si odličnu pjesmu.“, kroz suze je rekao Šaban.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: