Objavljeno: 20.11.2014 u 19:04 | Showtime | Komentara:

OTVORILA VRATA SVOG DOMA: Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković!

Muzička zvijezda Dragana Mirković potpuno je posvećena porodici. Suprug Toni Bjelić, trinaestogodišnji sin Marko i godinu dana mlađa kćerka Manuela na prvom su joj mjestu. Svoju uspješnu karijeru stavila je u drugi plan kada je u Beču svila porodično gnijezdo sa biznismenom koji je osvojio njeno srce, ali je nedavno osjetila da publici duguje još jedan veliki koncert, koji je u oktobru i upriličila u Beogradu.

dvorac-dragane-mirkovic-1

Tim događajem poznata pjevačica zaokružila je svoju višedecenijsku karijeru, a potom se vratila ustaljenom porodičnom ritmu i sa suprugom se posvetila renoviranju dvorca u Ebenfurtu, koji je tridesetak kilometara udaljen od Beča. Ovo velelepno zdanje u njihovom je vlasništvu već četiri godine, a za magazin „Hello!“ četrdesetšestogodišnja pjevačica otvara vrata historijskog zdanja koje je uvršteno u kulturno naslijeđe Austrije.

Dragana govori o tome kako teče renoviranje dvorca u koji će se, po završetku radova, useliti sa porodicom.

Sa renoviranjem smo prilično daleko stigli, iako je potrebno mnogo vremena jer se to radi drugačije nego kada je riječ o nekom drugom objektu. Radovi na enterijeru vidno napreduju, pa sam prezadovoljna. Neko vrijeme bili smo preokupirani radovima koji su veliki, veoma zahtjevni i skupi. Sada smo došli do dijela kada se vidi to što smo do sada uradili, što me veoma raduje jer već razmišljam o tome kako ću u potpunosti srediti unutrašnjost dvorca. Trenutno se radi spoljna fasada, na toranj dvorca stavljen je veliki sat, što je bilo vrlo zahtjevno, jer sat tu nije bio postavljen više od šezdeset godina. Radi se svakodnevno i napredak je vidljiv, a ljudi u Ebenfurtu su oduševljeni zbog toga, podjednako kao Toni, ja i naša djeca.

Izvor: hellomagazin.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: