Objavljeno: 15.10.2013 u 13:34 | Showtime | Komentara:

Ostvario joj san: Jon Bon Jovi Branku Delic odveo do oltara

Branka kaže da je rokerova najveća obožavateljica. Odlučila se vjenčati u istoj kapelici u kojoj je prije 20 godina Jon Bon Jovi oženio svoju suprugu Dorotheu.

Foto: Instagram/David Bergman

Foto: Instagram/David Bergman

Otkad zna za sebe, maštala je da će se udati za Jon Bon Jovija (51). Kad je navršila 34 godine shvatila je da se to neće dogoditi i pristala se vjenčati za Gonzala CladerijuBranka Delić i Gonzalo odlučili su se vjenčati u istoj kapelici u Las Vegasu u kojoj je prije 20 godina Jon Bon Jovi oženio suprugu Dorotheu.

Par je na Facebooku otvorio profil putem kojeg su skupljali ‘lajkove’. Cilj im je bio prikupiti ih što više kako bi nagovorili rokera da Branku barem odvede do oltara.

Najvećoj Bon Jovijevoj obožavateljici, tako, naime, Branka samu sebe naziva, želja se ostvarila.

Dok se u kapelici Graceland pripremala izreći sudbonosno ‘da’, Jon Bon Jovi se pojavio i odlučio je odvesti do oltara. Branka je bila presretna. Par je izmijenio bračne zavjete uz blagoslov Elvisa Presleya. Naravno, riječ je bila o imitatoru.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: