Objavljeno: 31.03.2016 u 8:00 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

Ona je bila najveća suparnica Barbare Mori u seriji “Rubi“ – danas kida kako izgleda!

Iako su danas popularnije turske serije, ipak su meksičke donijele mnogo više strasti, zapleta, sek*i žena, mišićavih muškaraca… Nakon Gabrijele Spanić za koju kao da je vrijeme stalo, Esmeralde koja je sad još ljepša, kraljice Kasandre i sek*i Ljovisne koje smo vam do sada predstavili, na red je došla Marlen Favela.

rubi

Marlen je nama najpoznatija po ulozi u seriji “Rubi“ gdje je glumila glavnu suparnicu istoimenoj ljepotici. Do sada je glumila u mnogim serijama, ali je srca svima ukrala kao zavodljiva dobrica.

Ona je danas na pragu 40. i izgleda odlično, a zbog svoje ljepote je bila na listi 50 najljepših glumica magazina “People“. Dokaz da je odlična glumica je i zvijezda u Ulici slavnih u Meksiku.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: