Objavljeno: 06.11.2016 u 13:04 | Showtime | Komentara:

On je napravio žurku uz Lukasov hit “Voliš li me“: Sek*i ples Jelene Karleuše će vam pomutiti razum!

Admir Ibričić (30) predstavio se u prvom krugu “Zvezda Granda“ pjesmama “Imam ljubav ali kome da je dam“ Peđe Medenice i “Voliš li me“ Ace Lukasa. Uz drugu pjesmu Admir je podigao Viki i Jelenu na noge i na kraju je dobio svih sedam “da“.

“Odličan si bio, ali imam zamjerke jer si u mojoj pjesmi bio dobar u drugom refrenu. Voliš da komponuješ i ne treba da mijenjaš melodiju“, rekao je Lukas. Marija se našalila kako je podsjeća na Adila i da je dobro što nije još i njegove pjesme izabrao.

“Meni se najviše dopalo to što ti pjevaš na svoj način“, rekla je Viki. Bosanac je zamjerio kolegama da su spustili kriterijum i da kandidat nije zaslužio svih sedam glasova. Kako se završila rasprava i šta je bila konačna odluka pogledajte u video snimku:

Izvor: grand.online

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: