Objavljeno: 07.12.2014 u 12:34 | Music, Showtime | Komentara:

ODUŠEVILA: U ovu djevojku je Šaban zinuo kao tele u šarena vrata! (VIDEO)

Šaban Šaulić oduševio se mladom Stefanom Pavlović iz Blaca koja je pjevala “Tužnu pesmu”, Nevernih beba u Zvezdama Granda koje smo pratili na OBN TV ove subote i tokom njenog nastupa je gledao u nju kao tele u šarena vrata, bar je tako zaključio direktor Granda, a i pjevač se sam složio s tim.

“Ja sam sve vrijeme gledao u žiri i gledao sam Šabana dva minuta i ti si gledao u nju”, rekao je Saša, a sam Šaban je dodao da je gledao kao tele u šarena vlrata.

“Meni je sve ovo bilo lijepo i njena energija i valjda sam ja zato zinuo ko tele u šarena vrata, bez zatvaranja usta”, rekao je Šaban.

“Ja volim ovu pjesmu i kako je izvode, ali ti si mi skrenula pažnju svojom interpretacijom”, kaže Zorica. Snežana je takođe rekla da je skrenula njenu pažnju interpretacijom.

“Sreća ti je bila naklonjena”, rekla je Ana Bekuta.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: