Objavljeno: 10.03.2017 u 8:42 | Film, Showtime, TV | Komentara:

ODUŠEVILA GA: Evo zašto Bali beg voli ovu djevojku!

Popularni turski glumac Burak Ozčivit, kojeg su gledaoci u regionu zavoljeli u seriji “Sulejman Veličanstveni“, u kojoj je glumio Bali-bega, ponovo imaju priliku da ga gledaju u ulozi Kemala u seriji “Beskrajna ljubav“.

bali

Na veliku žalost njegovih obožavateljki, Burak je već tri godine u stabilnoj vezi sa koleginicom Fahrije Evdžen, s kojom je i vjeren i koja je domaćoj publici poznata po tumačenju lika Nedžle u seriji “Kad lišće pada“.

Dokaz da njihova ljubav cvjeta je i to što je ona osvojila i njegovu porodicu, pa je prilikom njihove zajedničke posjete prije mjesec dana nastala fotografija velike familije koja je obišla internet.

Sada je Fahrije uspjela da oduševi svog dečka i sve svoje obožavaoce, pa čak i one koje joj zavide što je ugrabila jednog od trenutno najpoželjnijih frajera.

Na svom nalogu na Instagramu ona ja objavila sliku na kojoj su njih dvoje, ali nije poznato da li je ona naslikana po njenoj narudžbini.

bali-insta

Ipak, ovakav gest je zaista originalan i Buraku se sigurno dopao.

Izvor: pink.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: