Objavljeno: 30.12.2016 u 20:48 | Showtime | Komentara:

NIŠTA LIJEPO NA MAJKU NISU NASLIJEDILI: Nećete vjerovati kada vidite kako izgledaju blizanci Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je jedna od najvrednijih ljudi u Holivudu. Ona je pjevačica, plesačica, glumica, modni dizajner, autor i producent! Pored svega toga, onda je majka dvoje djece, Maksa i Emi. Pogledajte kako danas izgledaju!

Nakon raskida sa Benom Aflekom 2004. godine, Dženifer Lopez je pronašla ljubav sa Markom Antonijem. Njih dvoje su bili prijatelji godinama! Oni su se vjenčali iste godine!

j-lo-mark-antoni

2007. godine, tokom njihove zajedničke turneje, Dženifer i Mark su objavili svijetu da čekaju svoje prvo dijete.

Međutim, kasnije se ispostavilo da Dženifer nosi blizance! 2008. godine, Dženifer i Mark su dočekali na svijet Maksa i Emi.

j-lo-twins

Pogledajte samo kako su slatki! Dženifer je rekla da su blizanci “promijenili sve” za nju.

Imaju samo 3 godine, a već poziraju za magazin!

“Porodila sam se i djeca su mi dala novi pravac. Pored njih sam shvatila… šta je stvarno a šta nije”

j-lo-djeca

“Počela sam da postavljam više pitanja o ljubavi, o tome šta je ispravno, a šta ne”, kaže ona. “Da bi njihov život bio sjajan, moj život mora da bude sjajan”

Maks i Emi izgledaju isto kao Mark i Dženifer!

Emi ima čak i stila kao majka! Iako su Mark i Dženifer razvedeni, još uvijek su posvećeni blizancima!

Dženifer i Mark su oprezni da ne otkrivaju mnogo o svojoj djeci. Ali ko zna! Možda će biti zainteresovani za pjevanje i glumu! Koliko bi bilo sjajno da prate put svojih roditelja?

Izvor: fokuzz.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: