Objavljeno: 06.12.2014 u 19:11 | Showtime | Komentara:

NEMA ONOGA KOGA OVA VIJEST NEĆE RASTUŽITI: Poznata folk pjevačica kroz suze otkrila da…

Snežana Đurišić pobjednica je petog „Grandovog“ festivala „Budi human“. Da će ubjedljivo trijumfovati bilo je jasno već na početku glasanja, a Snežana je svaki bod za pjesmu „Niko me nije voleo kao ti“, s kojom se takmičila, ispratila sa suzama. Nekoliko trenutaka pošto su je proglasili za pobjednicu, Snežana je pričala sa ekipom „Blica“.

grand-finale-29rasfoto-rajko-ristic_hs

- Sve ovo ostavlja vrlo jak utisak na mene… Vjerovala sam u pjesmu. I vjerovala sam u sebe. Šaban Šaulić je bio ubijeđen da ću pobijediti. Ovo takmičenje ima uzvišen cilj. Osim što je donijelo odlične pjesme, ono ima i humanitarni karakter, jer ćemo pomoći nekome. Mnogo je unesrećene djece kojoj će ovo pomoći – kazala je Snežana.

Uz nju je sve vrijeme bila njena kćerka. Snežanin suprug Slobodan Gvozdenović je prije godinu i po preminuo u Beču zbog posljedica srčanog udara.

- Jasno je kome sam posvetila ovu pjesmu. Isti slučaj je i sa prethodnom „Lepi moj“. I dalje mi je teško da govorim o tome, rane nisu zacijelile, niti će ikada. Plakala sam jer su me ponijele emocije, a znam da me moj suprug čuva odozgo i da je uvijek sa mnom. To se nikad neće promijeniti – kaže Đurišićeva ne krijući suze.

Kaže da je na festivalu imala jednog favorita.

- Mislim da je Darko Lazić imao odličnu pjesmu, i to ne samo zato što ju je napisao Šaban Šaulić. Njegova pjesma je fantastična, ostale ne bih komentarisala. Šta sam imala da kažem, rekla sam – kaže pjevačica, a na pitanje da li će slaviti pobjedu, sa osmijehom je odgovorila:

- Slavlje je ovo što se sad dešava ovdje. Nemam vremena za te afterpartije. Danima unaprijed sam rasprodata, evo već imam dva snimanja sutra koja ne mogu da propustim – kaže pjevačica.

Dok stoji na sceni sa cvijećem i nagradom, razilazi se gužva u „Grandovom“ studiju u Košutnjaku. Sa Snežanom posljednji ostaju Lepa Brena i Saša Popović. Sabiraju utiske dok idu ka izlazu, ali razaznaju se riječi: „Snežo, bila si odlična“.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: