Objavljeno: 12.05.2015 u 10:13 | Showtime, TV | Komentara:

NAKON 22 GODINE OD PRIKAZIVANJA: Iznenadićete se kako danas izgleda čuvena Kasandra!

Iako nije bila ni prva, a ni posljednja telenovela koja se prikazivala kod nas, prost odgovor koji bi se očekivao od svakog prosječnog gledaoca kod nas, na pitanje koja vas je telenovela najviše ‘navukla’, bio bi Kasandra.

kasandra-nekad

Mnoge junakinje latinoameričkih telenovela, poput Ljovisne, Esmeralde, Zlobnice i Rubi, bile su popularne, ali titulu najvoljenije TV heroine niko nije uspio da ukrade slavnoj venecuelskoj glumici Coraimi Torres – ženi koja danas predstavlja lijepu uspomenu ovdašnjim obožavaocima jer im je uljepšala ne baš srećne dane tokom devedesetih godina.

Kasandra je telenovela koju je radila venecuelanska producentska kuća Coral, koja je počela svoje emitovanje davne 1992, a nakon 150 emitovanih epizoda, prikazivanje je završeno 11. maja 1993.

Izvor: tracara.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: