Objavljeno: 28.02.2016 u 9:59 | Showtime, TV | Komentara:

NAJVEĆA SVAĐA OD KADA POSTOJE ZVEZDE GRANDA: Bosanac žestoko uvrijedio Karleušu, a onda je ona ustala i…

Jelena Karleuša je prije par dana, izrevoltirana napadima iz BiH, a zbog Dragana Stojkovića Bosanca poznatom kompozitoru uputila javno pismo i tada je navela kako Bosance nije uvrijedila apsolutno nikada, te da je za razliku od njega javno stajala na njihovu stranu, dok je on uvijek ćutao.

On joj nije odgovorio na to pismo, no sinoć u Zvezdama Granda je između njih dvoje došlo do velike svađe. Rekli bismo najveće do sada, kada je u pitanju ovo takmičenje, a JK je istakla kako je on vrijeđa od početka ove sezone Zvezda Granda.

Naime, u duelu jedan protiv drugog našli su se Zoran Bušin (29) iz Zrenjanina i Oliver Aleksovski (24) iz Kumanova. Prvi takmičar otpjevao je „Bolje da sam druge ljubio“ i „Ti i ja“, a drugi „Dajte mi ja bisera” i “Dojdi mi Leno na pernice belo”. Duel je završen rezultatom dva glasa za Zorana i tri za Olivera.

Viki, Marija i Jelena nisu dale glasove kandidatima. Njih tri su se složile da nije bilo dovoljno dobro. Viki je im je poručila da daju malo više energije i truda sljedeći put, Marijin komentar je bio da nije osjetila ništa spektatularno, a Jelena je bila veoma nezadovoljna: „Nisam osjetila apsolutno ništa. Baš, baš ništa, čak me niste ni iznervirali.

Bosanačevi komentari za Zorana su bili: „Bilo je ekspozivno zbog matrica, dobar izbor pjesama, ali si bio klimav intonativno. Biće od tebe dobar pjevač. Nikad ne priznaj da si bezveze.“ Oliver je ostavio bolji utisak na Bosanca: „Ovako se pjeva makedonska pjesma, lijepo, tugaljivo odlično. Ovo je prvi put da je neko otpjevao baš kako treba makedonsku pjesmu.“ Nakon Bosančevog komentara da žiri nije tu da bi kandidati njih zadovoljili već da su tu da bi ocijenili kvalitet pjevanja uslijedila je ogromna rasprava. Jelena se nije složila sa Bosancem: “Vi ste tu da nas zadovoljite da bismo vam mi dali glas. Morate zadovoljiti sve, od 7 do 77 godina.“ Publici koja se nije slagala predložila je da budu zatvoreni sa Oliverom koji će im bez prestanka pjevati pjesme bez emocije pa da vidi šta će onda da kažu. U raspravu su se uključili i Saša, Snežana, Viki, Ana i Šaban i sve se zahuktalo toliko da su pozvali Acu Lukasa kao člana produkcijskog žirija da donese presudu ko je u pravu.

Izvor: zvezdegranda.tv

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: