Objavljeno: 15.01.2017 u 11:40 | Showtime | Komentara:

NAJLUĐI NASTUP U ZVEZDAMA GRANDA IKADA: Ne zna pjevati, ali je njegova energija sve oduševila, JK ga vodi na utakmicu u Istanbul!

Haris Imamović (19) iz Sarajeva predstavio se u Zvezdama Granda pjesmama “I sad me po tebi poznaju“ Al Dina i “Lažu te“ Amadeus benda. Na kraju prve pjesme nije imao nijedan glas, te mu je produkcija dala šansu da otpjeva i drugu numeru.

Iako je na kraju nastupa rezultat glasanja ostao isti, takmičar je uspio da svojim stavom oduševi i nasmije i publiku i žiri. Naime, Haris Imamović iz Sarajeva napravio je pravi šou iako nije dobro pjevao, oduševio je žiri svojom energijom i pozitivnošću.

Takmičar je uspio da svojim predstavljanjem oduševi i nasmije i publiku i žiri. Zbog velike ljubavi prema fudbalu i zato što je fan Bešiktaša Jelena Karleuša je obećala Harisu da će ga voditi na fudbalski derbi između Bešiktaša i Fenerbahčea. Kandidat je rekao da želi da ide ako i pop pjevačica krene sa njim. Ona je pristala i izazvala smijeh u studiju.

Pogledajte kako je Haris Imamović podigao atmosferu u studiju (premotajte na 48:20):

Izvor: grand.online

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: