Objavljeno: 22.11.2015 u 11:35 | Ljepotice, Music | Komentara:

SE*SI BOMBA NA SCENI: Plavokosa djevojka izludjela žiri Zvezda Granda!

Tea Tairović dolazi iz Novog Sada i ima 19 godina. Latino američkim plesom i džez baletom bavi se 13 godina. Kaže da joj ništa ne pričinjava tako veliko zadovoljstvo kao kad pije kafu sa drugaricama. Ovu mladu djevojku krasi optimizam i upornost. Trudi se da postigne sve što zamisli i do sad to vrlo uspešno radi. Kao svoju manu navodi sebičnost i što zna brzo da plane. Nema pjevačke uzore, ali bi voljela da dostigne bar dio slave kao Lepa Brena.

Tea je jednostavno zaludjela žiri kad se digla zavjesa i kad su vidjeli njen seksi ples na sceni. Na kraju Tea je dobila tri DA i tri NE pa je stvar u svoje ruke uzeo Saša Popović i propustio je na kraj emisije.

Bosanac je istakao da ona treba pjevati jer je baš seksi a što se tiče pjevanja to će da vremenom navježba , i ostali članovi žirija su imali slična mišljenja. Snežana je dodala da ona inače gleda samo pjevanje kod takmičara ali kad je Tea u pitanju i ona nije mogla ostati ravnodušna pa joj je dala DA.

Izvor: glamurpress.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: