Objavljeno: 03.09.2016 u 21:18 | Ljepotice, Showtime | Komentara:

KRV NIJE VODA: Evo kako izgleda kćerka pokojnog pjevača koji je PROMIJENIO IME I VJERU!

Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača devedesetih godina svakako je bio Nikola Nino Rešić, koji je iza sebe ostavio veliki broj hitova i u svojoj tragično prekinutoj karijeri snimio je četrnaest albuma.

nino

Nino je preminuo prije devet godina u 43. godini. Rođen je kao Amir Rešić, ali je tokom života promijenio vjeru i iz islama prešao u pravoslavno hrišćanstvo. Tada je promijenio i ime u Nikola.

Zbog dugogodišnjeg prekomjernog konzumiranja alkohola preminuo je 18. oktobra 2007. godine od perforacije pankreasa u 43. godini. Preminuo je u bolnici u Bijeljini, dva sata nakon prijema.

Muzičku karijeru započeo je 1991. albumom “Žena je žena“. Tek drugi album donosi mu nešto veći uspjeh. Na tom albumu je bilo dva hita: “Što mi noći nemaju svanuća“ i “Noć ne noćim“.

Nino se ženio tri puta i dobio tri kćerke: Sandru, Amelu i Tamaru, a jedna od njih riješila je da krene njegovim stopama.

nino-kcerka

Sandra Rešić bavi se pjevanjem, a u muzičkom takmičenju Zvezde Granda pokazala je svoje vokalne kvalitete.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: