Objavljeno: 19.10.2016 u 20:04 | Music, Showtime | Komentara:

Karleuša grcala od suza, žiri nije mogao da progovori: Kćerka pokojnog pjevača rasplakala sve u Zvezdama Granda!

Sandra Rešić, kćerka legendarnog folk pjevača Nina Rešića, blistala je u na sceni “Zvezda Granda“, a njen nastup izazvao je emocije kod žirija tog takmičenja.

sandara

Kako navodi Srpski telegraf, ona je izvela pjesme “Sve moje zore” sastava “Tropiko bend”, kao i numeru “Udahni duboko” njenog oca, koji je premiuo prije devet godina. Jelena Karleuša je plakala i nije mogla da progovori.

– Ne znam šta se desilo, ja sam bila u potpunom šoku. Samo sam u jednom trenutku vidjela da se Jelenin zid spušta i da ona plače, ali nisam smjela više da je pogledam da ne bih ja zaplakala. Nakon toga, ne bih znala da vam ispričam šta se desilo. Marija (Šerifović) mi je u jednom trenutku prišla i zagrlila me uz riječi: “Znam da će ti ovo značiti”, a ja sam se još više rasplakala od cijelog prizora. Mnogo cijenim sve članove žirija – rekla je Sandra Rešić.

Ninova kćerka kaže da vjeruje da je njen otac odozgo bodri.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: