Objavljeno: 29.12.2014 u 8:28 | Film, Ljepotice | Komentara:

Ove “Dobre veštice” ste obožavali, a kako danas izgledaju sestre Halivel!

Od 1998. godine do 2006. godine emitovala se američka TV serija „Charmed“ koja je postala jedna od omiljenih i kod nas, a sve do skoro imali smo prilike da gledamo po ko zna koji put reprizu ove mega popularne serije, piše Opera-17.

dobre-vjestice

Glavne junakinje ove hit serije, poznate kao sestre Halivel, nisu se mnogo promijenile od kada se zadnja sezona snimila, osim polusestre koju smo poslednju upoznali, a to je Pejdž koju je igrala Rouz Mekgovan.

Ona se ošišala na kratko i ima zaista neobičnu frizuru.

dobre-vjestice1

Najstarija sestra Pru, tj. glumica Šanen Doerti skoro da se uopšte nije promijenila, baš kao i Holi Mari Kombs (Pajper).

dobre-vjestice2

Zanimljivo je da su njih dvije u privatnom životu najbolje drugarice i da veoma često provode vrijeme zajedno. Holi je u vezi sa pjevačem Džošom Koktejlom, a inače ima trojicu sinova.

dobre-vjestice3

Najmlađa sestra i mnogima omiljena Ališa Milano malo se ubucila, ali to je i logično s obzirom da je u ovoj godini postala po drugi put majka.
Udata je za agenta Dejvida Bugliarija sa kojim ima sina i ćerku koju je dobila ove godine.

dobre-vjestice4

Izvor: www.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: