Objavljeno: 17.09.2013 u 10:21 | Film, Ljepotice | Komentara:

Monica Belluci oktrila tajnu svog savršenog izgleda

I u 49. godini izgleda zanosno i to bez mnogo muke. Atraktivna Monica Belluci kaže da vježba samo povremeno – sebe voli da vidi u formi, ali zastupa stav da nije mašina. Saznajte i šta poznata Italijanka misli o ženama koje ne rađaju, kao i zašto stalno nosi crno.

monika_belluci

O DJECI
Iako je i sama majka, slavna glumica je podržala žene koje ne žele da imaju djecu.
- Bila bih razočarana da nemam djecu, ali dame koje neće da preuzmu roditeljsku ulogu ne treba osuđivati. Imam puno prijateljica koji nemaju djecu i srećne su. Biti žena ne znači samo imati decu. Ali ja sam morala da prođem kroz to iskustvo – izjavila je za časopis “Style”.

Objasnila je i zašto je postala majka tek u ranim četrdesetim.

- Uvijek kasno radim stvari, jer moram da osjećam da je pravo vrijeme. Sigurna sam da ima sjajnih 20-godišnjih majki, ali ja tad nisam bila spremna za djecu. Sada se osećam drugačije. Mogu da budem s djecom bez osećaja da gubim nešto.

VJEŽBANJE

- Počela sam da vježbam kada sam rodila Leonia. Ne volim da vježbati svaki dan, a ni ne pazim stalno šta jedem. Nisam mašina i ne umijem da se programiram, a ne moram ni da budem premršava.

CRNINA

- Crna je moja omiljena boja. Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga ako se ugojim lakše mi je da nosim crno.

PAMET I LJEPOTA

Inteligenciju i samopouzdanje Monica smatra važnim kao i fizičku ljepotu.

- Ljepota je problem ako ste glupi, ali ne i ako znate da je iskoristite. Znam mnoge lijepe ljude, ali njihovi životi su strašni, jer im nije jasno da nije važno kako izgledaju, nego kako se osjećaju.

Izvor: depo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: