Objavljeno: 08.07.2013 u 7:58 | Showtime, TV | Komentara:

FARMA: Pobjednik i dobitnik 50.000 eura je Memo Haljevac!

4-farma-pobjednik

Pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg imanja u Srbiji i regionu je Memo Haljevac!

Svađe, tuče, smijeh, zabava, prijateljstva, neprijateljstva, životinje – ljudi je sve što smo gledali tri mjeseca i deset dana. Dobili smo i pobjednika četvrte sezone koji kući nosi 50.000 € a u finalu je sve ”teklo” ovako:

Kako rekoše sa TV PINK-a reality show Farma 4 koja se večeras završava i dobija svog pobjednika imala je najveću gledanost od svih Farmi do sada. Velika gledanost u regionu i dijaspori, a govoreći u procentima u  Srbiji je Farmu  pratilo 91 % ljudi.

Prvi finalista koji je večeras napustio farmu u Lisovićima bio je Neša (Ša) za kojim je zaplakao prijatelj Andrija (Aki) koji je presjekom glasova odmah izašao iza Ša.
Dok Ša nije stigao u studio, ostali farmera, koji se nadaju nagradi od  50.000 € (Radojka, Stanija, Memo i Goca) preko velikog ekrana ispred kuće na farmi gledaju se sa svojom porodicom.
Ša je u studiju, ispred studija Pink televizije dočekan s velikim ovacijama i aplauzom, a dočekali su ga roditelji, veliki broj prijatelja kao i djevojka u čijem je zagrljaju pustio i suzu. Voditeljica je pitala Nešu da li se lijepo ponašao prema ženama tokom boravka na farmi u što se umiješala i Saška Karan da odbrani sebe te je izazvala majku od Ša koja je ”skočila” na binu da odbrani sina.  Voditeljica je jedva umirila situaciju.
Dok produkcija čeka da u studio stigne i Andrija Aki ostatak farmera iz četvrte sezone zajedno sa publikom gleda najbolje dijelove sa Farme.

Malo prije 22:00 sata sa farme svoju bitku za 50.000 € izgubila je i Goca Božinovska koja će ostati upamćena po tuči sa Vesnom Rivas te ponovnom povratku na farmu kada je produkciju molio veliki broj ljudi, publike, prijatelja sa estrade da Gocu i Rivas vrate na farmu.  Nakon izlaska s Farme, proglašena je omiljenom farmerkom, a publika ispred studija smatra da je baš ona pobjednica.

I Andrija (Aki) najmlađi učesnik u ovoj sezoni dočekan je u studiju, također velikim aplauzom, baka, majka i sestra su ga dočekale  sa suzama i zagrljajem ali ni on nije krio svoje emocije. Voditeljica je prokomentarisala da je Aki bio najmlađi učesnik u sve četiri sezone farme ali i farmer koji je bio najveći neradnik na imanju u Lisovićima na što se Andrija žalio da nisu u pravu…

Trećeplasirani farmer koji je napustio najpoznatije imanje je Radojka, domaćica i supruga Duleta koji je također bio učesnik Farme. Žena koju nismo mogli vidjeti u puno sukoba na farmi, ali također žena koja se i nije toliko isticala na poznatom imanju. Svi koji su ovaj reality gledali od početka sezone sigurno se sjećaju njenih hljebova i kuhanja.

Izvor: Doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: