Objavljeno: 21.01.2015 u 12:27 | Showtime | Komentara:

Evo kako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije!

Sjećate li se Bobe Pavlovića iz serijala „Lude godine”, koji je mnogo volio Mariju (Rijalda Kadrić) i imao velikih problema sa tata Žikom (Dragomir Bojanić Gidra)?

boba-pavlovic-lude-godine

Vladimir Petrović tumačio je ovu ulogu u devet nastavaka popularnog serijala, igrao je i u filmu „Majstor i šampita”, a onda se potpuno povukao iz glumačkog posla.

Vladimir danas ima 57 godina, oženjen je Jasminkom, s kojom ima sina Igora (28) i kćerku Anu (22) i bavi se marketingom. Boba već tridesetak godina kreira reklamne poruke.

Danas ga rijetko prepoznaju po ulozi u „Ludim godinama”.

“Dosta sam se promijenio, pa me ljudi uglavnom prepoznaju po glasu. Ponekad me dugo gledaju dok se ne sjete odakle me znaju”, kaže Petrović, i dodaje da njegov sin neodoljivo podsjeća na Bobu.

vladimir-petrovic

Izvor: senzacija.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: