Objavljeno: 29.10.2016 u 16:26 | Music, Showtime | Komentara:

ANA BEKUTA NAPUSTILA ZVEZDE GRANDA: Evo koja pjevačica je došla na njeno mjesto!

Pjevačica Ana Bekuta, napustila je žiri “Zvezda Granda“, a na njeno mjesto je došla njena koleginica Izvorinka Milošević. Naime, Ana ostaje redovni član u žiriju, ali je na dan snimanja Zvezda Granda imala zakazan koncert u Sava Centru zbog čega je bila odsutna. Pjevačica Izvorinka Milošević je pozvana da bude zamjena, a tim povodom se oglasila na Fejsbuku.

ana-bekuta

“Opet žiri… ali sada glavni!! Iako sam zamijenila Anu Bekutu, bila mi je čast! Hvala Grand produkciji na ogromnom povjerenju… Svi smo bili dio tima jedne od kultnih, najgledanijih emisija ZVEZDE GRANDA“, pohvalila se Izvorinka.

Izvorinka Milošević je bila Tajanstveni član žirija u epizodi koja je oborila rekord gledanosti. Ona se sukobila sa Acom Lukasem koji ju je žestoko izvrijeđao.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: