Objavljeno: 29.04.2017 u 20:51 | Showtime | Komentara:

8-godišnja djevojčica izašla je na binu i stavila svoju kutiju na stol žirija. Ono što je uslijedilo posmatrali su u nevjerici!

Koliko puta ste bili ‘zavarani’ od strane mađioničara? Oni nas mogu zavarati u trenutku a da toga nismo ni svjesni.

Mnoge trikove imaju spremne za koje mi nećemo imati objašnjenja.

Issy Simpson je djevojčica od 8 godina koja od sebe već gradi brend. Uzora vidi u Hermione Granger iz serijala Harrz Potter. U talent natjecanju uspjela je šokirati Simona Cowella, glavnog člana žirija.

Za početak na pozornici je podijelila sa članovima žirija stvari koje je ponijela sa sobom u kutiji, a zatim je Simona zamolila da joj pomogne podignuti ‘tešku’ kutiju s poda. On to nije uspio, ali nije ni David.

Na kraju je Issy otvorila kutiju i svima pokazala šta je bilo unutra. Šta se odvijalo na sceni pogledajte u videu ispod:

Vjerujemo da ste i vi iznenađeni kao i oni kada ste vidjeli šta je u kutiji.

Dijelite ovaj trik sa svojim prijateljima.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: