Objavljeno: 16.08.2013 u 16:27 | Ostalo | Komentara:

Vrhunski bezobrazluk: U zatvoru sam, a živim bolje od vas!

Sonija Barkera treba da je sramota! On je osuđeni kriminalac, nalazi se iza rešetaka i umjesto da okajava svoje ogrešenje o zakon on kači fotografije svoje ćelije na Fejsbuk! Ako vam je ovo čudno, čekajte samo da vidite ćeliju!

vrhunski-bezobrazluk

Koliko vi imate elektronskih uređaja? Ovaj zatvorenik ima podosta.
U ćeliji uživa uz Plejstejšn 2, televiziju sa kablovskom, mini frižider, stereo, hrpu grickalica i postere golišavih žena.

Teško da je čovjek koji je sa samo 20 godina nožem kidnapovao majku i ćerku to zaslužio. Procjenjuje se da je do 2008. bio osuđen za 24 različite tačke a iz zatvora će izaći 2015.

Ovdje bahati osuđenik pozira uz Korela Kenedija, bivšeg manekena koji je iza rešetaka zbog napada nožem!

vrhunski-bezobrazluk-2

S vremena na vrijeme Soni bi postavio slike na Fejsbuk uz komentare poput “živi se lako”, i komentare kako uživa u zatvoru, a njegovi prijatelji su bili oduševljeni fotografijama koje su se proširile mrežom i napravile skandal.

“Ekstremno sam zabrinut zbog ovih fotografija i hvalisanja. Ovo je pravi skandal i narušavanje obezbjeđenja zatvora”, rekao je sekretar korekcione ustanove Stiv Gilan.

Soni djeluje kao veseo mladić, ali ne dajte da vas to zavara. Osuđen je za napad na dvije žene, majku i ćerku, kojima je prvo upao u kuću, a onda ih maltretirao. Prvo je nož prislonio ženi uz lice, a onda i na stomak njene ćerke koja je tada imala samo 16 godina.

Britanski zatvor “Ročester” u kome se nalaze mladići je ustanova C kategorije u koju se smještaju zatvorenici za koje se smatra da se rizično ponašaju i da mogu da pokušaju bjekstvo.

Izvor: Cafe.ba / Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: