Objavljeno: 25.12.2017 u 18:09 | Ostalo | Komentara:

VRATIO SAM SE SA POSLA I ZATEKAO NEOPISIV NERED: Djeca su sama u haosu, a ženu sam našao u spavaćoj sobi i to…

Ovo je nevjerovatna priča u kojoj će se pronaći baš svaka žena! Ali i muškarci moraju da je pročitaju.

djevojcica-foo

Muž se vratio s posla i pronašao je svoje troje dece u kućnom dvorištu, još uvek su bili u pidžamama.

Oni su se igrali u blatu s praznim kutijama od hrane i svuda je bilo razbacano smeće. Vrata od automobila bila su otvorena, kao i vrata od kuće.

Psa nigde nije bilo. U hodniku je bilo još više haosa. Svetlo je bilo isključeno i pored zida su stajale zgužvane stvari. U dnevnoj sobi je radio televizor pojačan do kraja, a soba je bila puna igračaka i razbacane odeće.

U kuhinji je pronašao sudoperu napunjen prljavim posuđem. Ostaci doručka su bili razbacani po stolu, a vrata frižidera širom otvorena. Hrana za pse je bila razbacana po podu, a gomila peska stajala je ispred vrata. Muž je požurio uz stepenice, gazeći preko igračaka i još gomile odeće, u potrazi za svojom ženom. Bio je uplašen, da se nije nešto dogodilo s njom?

Spazio je vodu na podu, koja je curila ispod vrata kupatla. Zavirio je unutra i bio je zaprepašćen neredom: gomila vlažnih peškira, sapun, pena i opet puno igračaka razbacanih po mokrom podu. Nekoliko metara toalet papira prekrivali su WC šolju, a pasta za zube bila je razmazana po vratima i ogledalu.

Uspaničen je od straha, brzim je korakom požurio u spavaću sobu! Otvorio je vrata sobe i ugledao je svoju ženu, koja je sklupčana ležala je u krevetu.

Bila u pidžami i čitala je knjigu. Pogledala je muža i blago se nasmešila.

Pitala ga je, kako mu je prošao dan. Muž je bio preplašen i zbunjen.

Upitao je svoju ženu: “Šta se ovde dogodilo?”

Ona se ponovno nasmejala i odgovorila:

“Svaki dan, kada dođeš s posla, pitaš me šta ja to radim po ceo dan u kući pa sam umorna. Da li je tako?”

“Hmmm, tako je…”

“E pa, danas nisam ništa radila”, odgovorila je žena i nastavila da čita svoju knjigu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: