Objavljeno: 11.09.2017 u 11:11 | Ostalo, Slike | Komentara:

Vidite li nešto čudno na ovoj fotografiji? Zadala je glavobolju mnogima

Mnogi su priznali da ih je ‘mozak zabolio’ dok su promatrali ovu fotografiju. Iako se na prvi pogled čini kao sasvim običan zagrljaj dvoje ljudi, čini se da nešto nije kako treba…

optička-iluzija (1)

Ova fotografija s Imgura mnogima je zadala glavobolje. Na fotografiji se vidi dvoje ljudi kako se grle na plaži, ali ako pogledate malo bolje, vidjet ćete da nešto nije kako treba, ili se tako barem čini.

Vidite li o čemu se radi?

optička-iluzija (2)

Radi se zapravo o sasvim slučajnoj optičkoj iluziji – na prvi pogled teško je zaključiti kome pripadaju koje noge. Zbog crne i bijele boje njihove odjeće čini se kao da im donji dio tijela stoje čudno. Kao da je netko spojio gornji dio žene s donjim dijelom muškarca, i obrnuto.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: