Objavljeno: 07.04.2016 u 12:30 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Snimao je papagaje, a onda je ugledao najveći strah svog djetinjstva

‘Moja djevojka i ja smo se nedavno ponovo uselili u dom mojih roditelja, pošto renoviramo kuću. Moji roditelji imaju tri papagaja, pa sam ih iskoristio za pravljenje snimka na Snepčetu, budući da mi je dosta prijatelja tražilo da im pokažem ptice.

papagaj-bizarna-snimka

Snimio sam tri snepčet priče i okačio ih na internet, ni ne pogledavši ih prethodno.

Nekih petnaestak minuta nakon toga, stigla mi je poruka od jednog poznanika. “Ludi su ti papagaji. Inače, šta se ono vidi na prozoru iza tebe? hahahah”.

papagaj-bizarna-snimka2

Nisam imao pojma o čemu govori, pa sam ponovo pregledao snimke više puta, pošto nikako nisam uspjevao da primjetim bilo šta čudno.

Nakon tri ili četiri pregleda, vidio sam ono o čemu me pita i dobio sam napad panike. Prebacio sam snimke na kompjuter kako bih mogao da vidim detalje.

U posljednjem snimku vidi se kao da neko viri kroz vrata. Teško je to razaznati jer je kvalitet snimaka loš, a vrata nisu u kadru ni pun sekund.

Međutim, šta god da se vidi na trećem snimku, definitivno nije na prvom, kada su vrata u krupnom planu.

Kada sam se snimao, bio sam sam u kući, a ta vrata vode u zadnje dvorište koje ima zaključanu kapiju.

Moram da dodam i da sam primjetio jednu čudnu stvar od kada sam se vratio u kuću svog djetinjstva – kada sam ušao u tinejdžersko doba, redavno mi se dešavalo da doživljavam paralizu sna. Sa tim sam gotovo naučio da živim, a onda, kada sam se iselio iz roditeljskog doma – prestale su! Sada, kada sam se opet vratio, vratile su se i one. Dok sam ih doživljavao u svojoj kući, kad god bih se probudio, činilo bi mi se da neko stvorenje stoji iznad mene, a ovo što sam vidio na snimcima definitivno liči na to”.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: