Objavljeno: 15.08.2013 u 9:08 | Ostalo | Komentara:

‘Upucavao’ se udanoj ženi pa prebio sedmoricu muškaraca

L.N. (22) je dosađivao ženi u lokalnom kafiću. Njenom suprugu (45) se to baš nije svidjelo. Mladić je istukao njega, mladića (28) i još petoricu konobara iz kafića.

policija-ilustracija

Foto: Ilustracija

L.N. (22) iz Vira u utorak navečer je napravio dar-mar u lokalnom kafiću, gdje je sam samcat istukao sedmoricu muškaraca.

Mladić je najprije počeo dosađivati jednoj gošći u kafiću, a kada ga je njezin suprug (45) zamolio da prestane, udario ga je šakom u glavu. U pomoć je priskočio mladić (28) koji je nasilnoga L.N. pokušao smiriti.

No nasrnuo je i na njega te ga ugrizao za vrat.

Tada je prekipjelo petorici konobara, u dobi od 22 do 25 godina, koji su u namjeri da nasilnika zaustave u daljnjem divljanju također izudarani. Kako se doznaje u zadarskoj policiji L.N. ih je udarao šakama i nogama.

Tek kad je došla policija prestao je s divljanjem. Doznajemo da se ni najmanje nije opirao odvođenju u policijsku postaju, jer se očito ispuhao na sedmorici koje je izudarao. Prenoćio je u zadarskoj policiji, gdje mu je izmjereno više od 1,5 promila alkohola. Zaradio je prijavu zbog remećenja javnoga reda i mira te mu je zabranjeno navraćati u kafić u kojem je divljao.

Na Viru se sada već navodno šale kako je mladić krivo shvatio bajku braće Grimm o hrabrom krojaču, koji je jednim udarcem ubio sedam muha.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: