Objavljeno: 02.08.2014 u 17:29 | Bizarno, Ostalo, Slike | Komentara:

Trudnica otvorila omiljen umak i u njemu pronašla OVO! (FOTO)

Volite li razne umake, nareske, voće, povrće i ostalu hranu iz konzerve? Jeste li kada pomislili da takva, naizgled, idealna hrana kakvu nam je predstavljaju proizvođači može biti štetna? Ovog puta donosimo vam neke sasvim druge “opasnosti i štetnosti” koje “vrebaju” iz konzervi, a ovaj put žrtva je bila jedna trudnica…

umak-od-paradajza

“Vidjela sam nešto crno, imalo je noge, ruke, male rogove i lice – bilo je jednostavno odvratno!” – rekla je šokirana Katrina, trudnica koja je u svojem omiljenom umaku od rajčice uočila mrtvu bubu.

Sredinom srpnja kupila je limenku pasirane rajčice u trgovini Tesco u Ilkestoneu. Bubu je uočila netom prije nego što je zalogaj stavila u usta, prepričava Katrin koja je u osmom mjesecu trudnoće. Limenku je odlučila vratiti u trgovinu i sada čeka njihov odgovor i dodatnu istragu, piše swns.com. Kako bi zabilježila tri centimetra dugačku bubu koja joj je zgadila hranu, Katrin je sve zabilježila fotoaparatom.

Katrin kaže da ne zna o kojoj je točno bubi riječ, no smatra je toliko odvratnom da je se nije usudila izvaditi iz limenke. “Bilo je to nekakvo stvorenje”, sa zgražanjem dodaje Katrina.

buba-u-umaku (1)

 

buba-u-umaku (2)

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: