Objavljeno: 02.02.2017 u 8:01 | Ostalo | Komentara:

“Trominutna reklama posramila holivudske filmove”: Pogledajte zašto dirljiv video skuplja hiljade lajkova

torminutna-reklama

DRUŠTVENIM mrežama posljednjih se dana širi zanimljiva i odlično snimljena reklama tajlandskog pružatelja telekomunikacijskih usluga True.

Video naziva “Giving” (“Davanje”) ne samo da skuplja odlične kritike već i prikuplja tisuće lajkova gdje god se pojavila. Neki portali čak prilično entuzijastično pišu kako Hollywood uz sav svoj novac već dulje vrijeme nije u stanju stvoriti ono što su tajlandski filmaši uspjeli u samo tri minute.

Radnja kratkog filma prati muškarca koji je nenadano nagrađen za dobra djela koja je činio cijelog svog života i pritom nije očekivao ništa zauzvrat.

Naravno, njihova bi poruka bila smislenija kada bi i pružatelj usluga činio isto i svoje usluge davao besplatno, ali premda se ne drže filozofije iz vlastite reklame, nadoknađuju to uistinu kvalitetnim video uracima.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: