Objavljeno: 08.07.2016 u 11:01 | Ostalo, Slike | Komentara:

Tinejdžerka priznala roditeljima da je LEZBIJKA: Čekajte da vidite kako su reagovali na to! (FOTO)

Jedna tinejdžerka iz Nju Džersija, konačno je skupila hrabrost i priznala roditeljima da je lezbijka. Njihova reakcija nije iznenadila samo nju, već i mnoge ljude na društvenim mrežama, koji su masovno komentarisali ovaj događaj.

lezbijka-kolaci (1)

Kinsi Racman (17), ispričala je svoju priču kako je rekla roditeljima da je gej. Nije imala hrabrosti da potegne tu temu, ali roditelji su posumnjali i otvoreno je pitali da im kaže kakva je njena seksualna orijentacija. To je bio, kako je rekla, čudan ali sladak razgovor, tokom kojeg je priznala da je lezbijka, piše NBCPhiladephia.

To priznanje ju je ohrabrilo da prizna i svojim prijateljima, a i da objavi na društvenim mrežama.

Prije godinu dana, saznala sam da ću u svojoj zemlji moći da se vjenčam sa onom koju volim i bila sam jako srećna. (Između ostalog, ja sam gej i ovo je moj način da to priznam) – napisala je Kinsi na svom Instagram profilu.

lezbijka-kolaci (2)

Međutim, priča s njenim roditeljima nije se završila na tom razgovoru. Dok su spremali proslavu 4. jula, poslali su Kinsi u tržni centar s rođakom. Kad su se njih dvije vratile, zatekle su pravo iznenađenje. U znak podrške Kinsi, njena familija je čitavu proslavu uvila u dugine boje. Sve, od hrane do posuđe, bilo je u duginim bojama. – Bilo je tako srceparajuće i slatko. Nisam imala pojma da će uraditi tako nešto – rekla je Kinsi novinarima.

Na trpezi se našla torta u duginim bojama, čaše su bile u duginim bojama, čak su se toliko potrudili i napravili ražnjiće u duginim bojama.

lezbijka-kolaci (3)

Njena mama, Alison, kaže da joj je bilo jako zabavno dok je pripremala iznenađenje za Kinsi. Ljudi su joj govorili da možda ti i nije najbolja ideja, pitali se kako će reagovati na to i da li će joj se svidjeti. Međutim, mama je bila sigurna da će joj se to svidjeti, jer je to znak njihove iskrene podrške.

Samo želim da bude srećna – rekla je Alison povodom objave njene kćerke da je gej.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: