Objavljeno: 11.10.2014 u 10:32 | Ostalo, Slike | Komentara:

Svi imaju normalnog kućnog ljubimca, a pogledajte Balotelijevog! (FOTO)

Svašta je u svom životu radio igrač Liverpula, Mario Baloteli. Na listi njemu specifičnih poteza je i uzimanje za kućnog ljubimca životinje koju je prava rijetkost vidjeti u domovima. U nastavku možete vidjeti o kojem ljubimcu se radi…

mario-balotelli

Napadač Liverpula je prase, koje je nazvao Super, kupio dok je bio igrač Milana. Međutim, zbog ovog ljubimca Baloteli će morati da plati kaznu u Engleskoj!

Po zakonu, svinja je životinja koja treba da bude registrovana, a usput je Baloteli morao da ima zdravstveni sertifikat od italijanskih vlasti, prije nego što je Super uopšte mogao da poleti ka Liverpulu.

mario-balotellijev-ljubimac

Nakon što je Baloteli smorio cijelu fudbalsku ekipu sa prasetom, ubjeđujući ih da je to savršen kućni ljubimac, on želi da dovede i svog crnog labradora Lakija, koji je za sada još u Milanu.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: