Objavljeno: 28.11.2015 u 11:08 | Bizarno, Ostalo | Komentara:

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: ‘Ispiškila sam se u čašu, tašta je sve popila, a dobiće još…’

Kako posiješ, tako ćeš i žnjeti, kaže naš narod. Zato ne osjećam grižu savjesti što sam tašti sipala u čašu mokraću…

djevojka-i-tasta

Maltretira me godinama. 8 godina sam u braku. Muž voli da pije i tada je nepodnošljiv, a ta žena koristi svaki trenutak da me ponižava. Živimo u zajednici. Mi smo u jednom dijelu kuće, a tast i tašta u drugom.

Tast je dobar čovjek, a tašta zlo. Maltretira i njega. Stalno mi kontroliše svaku sitnicu u kući. Gleda da li ima prašine, komentariše pred sinom da sam neuredna. Sto puta sam plakala. Uvijek mi zapovednim tonom izdaje naređenja, kao da sam njena sluškinja. Čim dođem s posla dolazi da mi zadaje zadatke. Za Aranđelovdan mi je po stoti put tražila da joj napravim sok na razblaživanje.

Pije sok od zove u nenormalnim količinama. Tada sam joj se izmokrila u čašu. Popila je sve. I tražila još. Dala sam joj. Ne kajem se zbog toga. Uživala sam dok sam je posmatrala kako sa uživanjem pije “sok”…

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: