Objavljeno: 26.12.2013 u 9:13 | Ostalo | Komentara:

SNIMKA KOJA JE DIRNULA SVIJET Najljepši božićni poklon majci koja tuguje za sinom

Leslie Ruggiero se rasplakala kad je pročitala poruku svog sina iz Afganistana, no onda je uslijedio potpuni šok.

najljepsi-bozicni-poklon-mjaci

Travis Ruggiero iz New Jerseyja američki je vojnik raspoređen u Afganistanu, a prema rasporedu ondje je trebao provesti i ovogodišnji Božić, što je slomilo srce njegovoj majci Leslie.

Bila je sva izvan sebe znajući da svoj omiljeni obiteljski blagdan neće moći provesti sa sinom i čitavo je vrijeme govorila da bi Travisova prisutnost bila ravna ostvarenju njezinih snova.

Koliko joj je Božić važan svjestan je i Travis pa je majci, uz malu pomoć svojih nadređenih, priredio iznenađenje i najljepši božićni poklon.

Leslie je čula da bolnica u kojoj radi organizira posjet Djeda Mraza za zaposlenike koji moraju raditi i u praznično vrijeme. Otišla je vidjeti Djedicu, za kojeg se ispostavilo da je zapravo Baka Mraz s poklonima.

Baš je njezino ime bilo prvo prozvano, a dobila je omotnicu s posebnom porukom te joj je rečeno da je odmah otvori i pročita. Pismo je napisao njezin sin Travis. ‘Neizmjerno sam zahvalan za svu ljubav i podršku koju si mi pružila tijekom mog boravka ovdje. Nikada neću zaboraviti kakav sam srećković što imam tako brižljivu i divnu majku’, pisalo je u poruci.

Već je i lagano počelo mamiti suze iz Lesliejinih očiju, no zatim je uslijedio potpuni šok. Iza nje se pojavio drugi Djed Mraz. Dok je ona već pošteno plakala, on je polako skidao mrazovsku opremu – crvenu kapu, naočale i gustu bijelu bradu.

Tek je tada Leslie shvatila da se nešto događa iza njezinih leđa, a čim se okrenula ugledala je glavom i bradom svog sina Travisa. Odmah su se jedno drugom bacili u zagrljaj, a među okupljenim zaposlenicima bolnice čuli su se glasni uzdasi.

Daily Mail piše da je Travis gotovo u potpunoj tajnosti planirao put iz Afganistana natrag u Ameriku. Samo su još dvije njemu nadređene osobe znale o čemu je riječ kako bi iznenađenje bilo potpuno.

Kod kuće će ostati 21 dan, nakon čega ga očekuje sljedeći vojni zadatak.

Izvor: Jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: