Objavljeno: 13.10.2016 u 16:49 | Ostalo, Slike | Komentara:

SLIKAO VA*INU SVOJE PROFESORKE DOK SU IMALI SEKS: Sve ove fotke s njom je okačio na Fejsbuk

Jedan student je prvo skupio petlju da ima seks sa profesorkom, da bi kasnije pokazao još više hrabrosti time što je objavio njene ‘bezobrazne’ fotografije na društvenim mrežama.

profesorka (3)

Njihova priča je imala već viđeni početak, kada se mladić zaljubi u svoju lijepu profesorku. A ova profesorka, kao u pjesmi, željela je da on ostaje i poslije nastave kako bi mu držala dodatne časove.

Međutim, mladić se duboko zaljubio u svoju profesorku, a ona jednostavno nije htjela da prizna da je ta lijepa stvar koju su oni imali, ustvari prava veza.

Osim toga, vršnjaci ovog studenta su se smijali njegovim pričama o tome kako upražnjava seks sa jednom pravom MILF.

Njihovo smijanje je njega izluđivalo, shvatio je da nema ništa da izgubi pa je odlučio da podjeli seksi fotografije koje mu je slala profesorka. To je boljelo!

profesorka (2)

Naravno, profesorka takođe snosi dio krivice za ovo. Nije kao da nije znala da je on vjerovatno čuvao te snimke i iskoristio ih… u naučne svrhe.

Zaključak je da ako postoji dobar način da učinite da vas izbace sa fakulteta, to je da na društvenim mrežama objavite gole fotografije svog profesora/profesorke.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: